04 huhtikuuta 2006

Budapest

Budapest. Noin ensivaikutelmaltaan lentokettätaksin ikkunasta katsottuna viehättävä ”itä- eurooppalainen” kaupunki. Asustelen täällä kaupungin keskustan tuntumassa mukavan tuntuisessa hotellissa aivan ”Sankareiden patsaan” lähettyvillä. Matka tänne päin meni ihan mukavasti. Vaikka ilmassa oli ehkä hieman enemmän pomppuja kuin normaalisti, lukeminen onnistui kuitenkin mukavasti.

Siinä hieman eilisiä ajatuksia hotellille tulon jälkeen. Edelleen olen sitä mieltä, että Budapest on erittäin mukavan ja viihtyisän oloinen kaupunki. Eilinen oli todella kova päivä. Ensin noin kuusi tuntia matkustamista. Sitten pari tuntia lepoa. Sai juuri ja juuri tavaransa järjestykseen ja käytyä syömässä kun taas mentiin. Asiakkaiden tapaaminen ja noin viisi tuntia töitä. Siinä kertyi päivälle mittaa. Kun vielä edellinen yö jäi suhteelisen lyhyeksi oli kunnon väsymys valmis.

Eilen oli myös sen suhteen rankkaa, että meillä oli ollut vaimon kanssa juuri ihana ja työntäyteinen ME viikonloppu. Sellaisen viikonlopun jälkeen kun suuntaa suoraan kahdeksi viikoksi pois kotoa, on tiputus arkeen aika kova. Olemme kuitenkin päättäneet jatkaa siitä mihin viikonlopussa jäätiin... olosuhteista huolimatta. Matkamies suosittelee lämpimästi Mennään Eteenpäin viikonloppuja aviopareille, jotka haluavat tehdä töitä parisuhteensa eteen.

Eilen oli yli 15 astetta lämmintä. Minä unohdin tietysti vaihtaa päällystakin kun olin lähdössá kotoa. Ei ole kuin tuo vuorellinen villakangastakki mukana. Muuten kyllä muistin olla ottamatta mukaan ihan niin lämpimiä vaatteita kuin Norjaan ja Riikaan. Tänä aamuna näyttää pilviseltä. Saapa nähdä mikä on lämpötila, kun pitäisi juuri lähteä kohti uutta uljasta työpäivää.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Varohan kastelemasta jalkojasi tonavan tulvissa. t:IV

Signum kirjoitti...

Melkein muuten tänään kastelin kuten kuvista voi nähdä.