05 huhtikuuta 2006

Tulviva Tonava

No nyt on tulva sitten nähty. On se vaan niin hassua miten nykypäivänkin ”kehittynyt” ihminen on ihan luonnon voimien armoilla. Siinä sitä vaan seistiin tulvivan Tonavan rannalla tiellä, joka oli molempiin suuntiin meistä katsoen veden peitossa. Siinä kuulemma kulkevat normaalisti bussit. Eipä näkynyt busseja... Saapa nähdä, kuinka korkealle vesi nousee vielä ennen viikonloppua. Tämän päivän sateet ainakin vain auttavat tulvan nousua. Koukkasimme joka tapauksessa Tonvan rannan kautta tänään takaisin hotellille tullessamme. Tässä joitakin kuvia pysähdyspaikastamme tulvivan Tonavan rannalta.



Kävin tuossa äsken syömässä ja ihmettelin, kun alle kaksi desiä vettä voi maksaa lähes yhden neljäsosan koko aterian hinnasta. Kyllä sitä tämän jälkeen vaan ihan mielellään maksaa Suomessa sen 0,50 euroa kannullisesta vettä. (Alla kuva ravintolasta, jossa käytiin syömässä maanantaina).



Huomenna on taas uusi päivä ja saapa nähdä saisko silloin parempia kuvia valoisalla tästä sankareiden aukiosta.

2 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Muistathan ihailla Budapestin siltoja, siellä on upeita sellaisia!

Pidä jalat (ja pää) kuivana.

Anonyymi kirjoitti...

Oliko tuolla aukiollakin vettä? Muistaakseni se ei sijainnut aivan Tonavan rannalla. Muisti kuva ei tosin enään ole kovin tarkka n. 20 vuoden takaa. -is