12 huhtikuuta 2006

Viimeinen ilta Budapestissä

No niin, pian on laukut pakattu, ja taas kerran ja on aika jättää hyvästit jo niin tutuksi tulleelle huoneelle ja noille avainta säilöville alakerran asukeille. Budapestistä jää päällimmäisenä oikein lämpimät muistot. Tämä kuuluu niihin paikkoihin, jonne haluaa tulla uudelleen. Mieluiten niin, että olisi muutama hetki enemmän vapaa-aikaa.

Niin siis tästä illasta. Heti ensimmäisellä lenkillä juoksin Sirkus Medranon ohi ja joka kerta kun olen juossut, olen haikaillut mahdollisuutta mennä sirkukseen... Äiti ja Isi eivät koskaan vieneet, ja sisäinen lapsi halusi päästä näkemään kunnon sirkuksen. Niinpä otin selvää viikonloppuna, että keskiviikkoiltana on seuraava näytös. Ja tänään, kun tultiin töistä jo ennen puolta seitsemää, eihän sitä mahtanut itselleen mitään. Kävin ostamassa lipun. Maksoin kokonaista n. 8 euroa eturivin paikasta aivan keskellä. Ja on kyllä sanottava, että en katunut päätöstäni mennä kun kävelin sieltä kahden ja puolen tunnin päästä takaisin hotellille. Ai, että saiko sieltä ottaa kuvia... en minä vaan tiedä...kaikki kyltit oli nähkääs unkariksi... kyllä otin paljon kuvia ja kukaan ei tullut valittamaan. Kamerasta loppui vaan akku kesken kaiken. Niinpä kuvat saapuvat tänne blogiin todennäköisesti vasta kun olen itse saapunut Suomeen. Ja samassa yhteydessä ehkä jotain muutakin vielä sirkuksesta.

Huomisen työpäivän jälkeen matka kulkee siis kohti kotia. Seuraava matka suuntaatuukin sitten Puolaan viikko pääsiäisen jälkeen.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Elämä on sirkusta, muistaakseni joku viisas on niin sanonut. Ehkä taas olet oppinut jotain uutta elämästä. iv

Ansku kirjoitti...

Tervetuloa takaisin, taas!

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoisia kertomuksia ja kuvia. Pitää käydä useammin lukemassa. Pekka

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Budapestin matkakertomuksesta. Tuttuja paikkoja kuvissa vilahteli, sillä me tulimme viikko siten reilun viikon lomamatkalta Unkarista. On teillä ollut kokemus olla Budapestissä tulvan keskellä..kuvat ovat hienoja.

Minä kirjoitin myäs blogiini myös pitkän kolmio-osaisen kuvakertomuksen matkasta ja blogisstani loytyy muitakin matkakertomuksia, jos kiinostaa.

Palaan blogiisi vielä.:)

Hyvää kesän jatkoa

Seijasisko