05 huhtikuuta 2006

Tulvista ja vähän muustakin

Eipä ole tulvia näkynyt... ainakaan vielä. Olen kuullut, että tuo joki tuossa kaupungin keskellä (Tonava) on aika täynnä, mutta eipä ainakaan vielä ole täällä näkynyt vettä teillä.

Tänään olen käynyt lenkillä ja sää oli juuri sopoiva tunnin lönköttelyyn. Lönköttelyä se tällä kertaa todella olikin. Jos ei ole taas hetkeen juossut, on turha odotella muutakaan. Isoveljelle vaan pieni varoituksen sana, että "peruskuntokausi" on alkanut... kohta mennään taas metsässä niin että soi. (Kyse on siis suunnistuskauden alkamisesta.) Valitettavasti varsinainen Jyväskylän suunistuksen avaus jää nyt väliin kun on täällä liian kaukana osallistuakseen. ;(

Lenkkin ympäristönä toimi viereinen puisto, jossa kun juoksi yksinkertaisen kasin tuli mittariin matkaa kuusi kilometriä. Nyt on ryhdyttävä lepäämään niin jaksaa taas huomenna.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joo täällä Kysyvälässä lienee tuosn suunnistuksen kanssa vähän niin ja näin... Äsken ainakin satoi lunta. -is

Anonyymi kirjoitti...

Peruskuntoharjoittelu on myös täällä aloitettu kuntorasteja internetistä katselemalla. Varo vaan ettet mene ylikuntoon noin hurjilla kilometri määrillä :). T:IV

Signum kirjoitti...

Täytyypä yrittää väistellä ylikunnon vaarat mahdollisimman tehokkasti. Toisaalta onpa tainnut tulla annettua täällä massa puolella tasoitusta viime vuoteen verrattuna.