19 helmikuuta 2006

Beirut 26.1.06

klo 22:00

Tänään nukuin aamulla pommiin oikein kunnolla. Työkaveri tuli herättämään silloin, kun olisi pitänyt olla jo alhaalla. No, ajoin parran nopeasti ja olin lähtövalmis kymmenessä minuutissa. Syy pommiin nukkumiseen oli puhelimessa. Jostain syystä akku oli loppunut yöllä vaikka illalla se ei edes valittanut yhtään. Vahinko ei ollut suuri, koska auto, jolla menimme sinne koululle, oli myös noin kymmenen minuuttia myöhässä.

Koululla oli myyjäiset paikallisten orpojen hyväksi. Systeemi toimi niin, että saatoit kerätä lautaselle mitä ikinä halusit ja maksaa mitä ikinä halusit. Pisti vähän mietteliääksi kun viidestä dollarista alettiin antaa vaihtorahaa ja paikalliset olivat kovin otettuja että maksoimme niin paljon. Todellisuudessa lounas täällä maksaa noin 3–4 dollaria. No, ruuat joita otin lautaselle, eivät olleet niin hyvä kuin paikallisissa ravintoloissa, mutta ne olivat ok. Jälkeenpäin vatsa on ollut vähän löysällä, mutta ei kovin pahasti.

Tänään olen tehnyt löytöjä. On tullut todella taas sellaista tarkastamisen riemua, jota muistan tunteneeni Hämeenlinnan aikana aina tarkastuksilla. Tarkastaminen on siis ollut kivaa. Vaikka päivät ovat pitkiä, tekemistä on niin paljon, ettei sitä ehdi miettiä. Illalla on vaan tyytyväinen kun ei tarvitse kauaa ihmetellä yöpaikassa mitä tehdä.

Eipä tässä varmaan tänään enempää. On vaikea muistaa kirjoittaa edes puolta siitä mitä on päivän aikana ajatellut.

Ai niin Äiti halusi tietää jotain säästä. Täällä on ollut aika sateista. Ilman lämpötila on varmaan jossain 10 C tienoilla. Toisaalta sisällä ei ole kovinkaan paljon lämpimämpää. Eli todellisuudessa olen tänäänkin tehnyt töitä puvussa ulkotakki päällä eikä ole ollut kuuma. Itse asiassa jos aurinko paistaa, sisällä on paljon kylmempi kuin ulkona. Toivottavasti huomenna on paremmin aikaa kirjoitella. Huomenna on kuitenkin töihin lähtö jo klo 7 eli on parasta alkaa nukkua.

Ei kommentteja: