19 helmikuuta 2006

St. Albans 15.2.06

klo 6:10

Tätä kellon aikaa sietää kyllä jo ihmetellä. No tilannehan on nyt sellainen, että kello on Suomessa jotain siinä kahdeksana maissa. Olen vähän niinkuin päättänyt etten käännä omaa sisästä kelloani turhaan ainakaan täysin englantilaiseksi. Katsotaan nyt kuitenkin parin päivän päästä mikä on tilanne. Joka tapauksessa takoitukseni on juosta aamuisin. Eilen juoksin sellaisen 4 kilometriä. Tänä aamuna ulkona näyttää kuitenkin erittäin sateiselta ja tuuliselta. Päätin olla juoksematta.

Eilen siis juoksin aamulla. Tuntui muuten todella pahalta. Kunto on aivan nolla tai sitä ei ole ollenkaan. Huomenna on todennäköisesti vähän erilainen sää niin voi taas juosta. Eilen totesin siinä kymmenen aikaan paikallista aikaa, etten ole vielä kirjoittanut päiväkirjaa. Väsytti jo aivan vietävästi. Ja koska olin todennut jo aiemmin mitä säätiedotus tälle päivälle lupasi, päätin jäädä kotiin ja kirjoitella tätä.

Vähintään puoleen väliin lenkkiä oli eilen kylmä yläkropassa. Se taas johtuu sitä, että unohdin ottaa pitkähihaisen aluspaidan mukaan. Normaali t-paita ja tuulipuvun takki ovat ehdottomasi liian kylmä varustus täässä säässä.

Töisää oli tänään koko päivän oli sellainen olo ettei saa mitään aikaiseksi. Katsoin naisten sprinttifinaalin netistä suorana. Me käytiin hakemassa ruokaa kaupan lämminruokatiskiltä. Ruoka oli ihan hyvää ja tulista. Todellisuudessa, kun lopetimme työt siinä kuuden aikaan, olin saanut aika hyvin aikaiseksi.

Olen alkanut syödä iltaisin täällä kämpällä. Illalla kävin vielä lyhyellä kävelyllä työkaverin kanssa. Yksi syy vielä miksi en ole juoksemassa nyt on se, että eilen illalla kurkku alkoi tuntua taas aika pahalta. Täytyy vaan toivoa että se pysyy aisoissa. Katselen tässä toisella silmällä paikallista aamu-tv:tä. Iso juttu täällä on nyt tupakoinnin täyskielto julkisilla paikoilla. Eilen parlamentti täällä päätti laista ja ensi vuoden kesään mennessä laki tulee täysin voimaan. Täällä uskotaan vahvasti, että kun ei anneta ihmisille mitään erillisiä tupakkahuoneita ravintoloihin, he lopettavat tupakoinnin. Jää vaan nähtäväksi kuinka käy.

Ei kommentteja: